230V LED Lys 12V LED Lys Plante Lys Andre LED paerer Om Belysning Gadebelysning Spørgsmål og Svar E-mail

LED Belysning, LED Lys, LED Dioder og LED Pærer

LED pærer med forskellige fatninger kan total eller delvis erstatte de nuværende halogen og energisparepærer. LED pærerne bruger meget lidt strøm, men lyser retningsbestemt i forhold til f.eks. energisparepærerne som bruger mere strøm men sender lyset i alle retninger. Men nyere opbygget LED pærer begynder at konkurrere med lysstofrør og energisparepærerne hvad angår udspredelsen af lyset.

Lysdioder er små, meget effektive lyskilder. Nye LED-pærer er grupperet i klynger med diffuser linser. LED-teknologien udvikler sig hurtigt, og mange nye pærer kommer som erstatning for de gamle glødepærer og energisparepærer. Oprindeligt dyrere end sparepærer, lysdioderpærerne skaber mere værdi, da de holder længere og man sparer mage penge på langt sigt. Desuden er prisen på LED-pærer på vej ned, hvert år som fremstillingsteknologien fortsætter med at forbedre sig.

Energiled.dk er din kilde for top kvalitet  LED lys, som er både økonomisk til at drive og miljøvenlig. Den brede vifte af produkter omfatter LED belysning til hjemmet, højspænding LED-pærer og lav spænding LED pærer. Vi leverer også LED rør, og LED strømforsyninger. 

Alle LED pærer til 12V DC og 230V AC kan købes online på følgende links: Belysning 12V og Belysning 230V

 

 

Solcelle.dk - om solceller